Emina i Mirsad Jahović prodali kuću u Novom Pazaru za 760.000€

3686

Kuća je na nekoliko spratova i ima prostorije koje mogu da se srede kao radni prostor. Plac je veliki, pa je tu konzulat imao sve što je potrebno za rad – kaže izvor. Pjevačica Emina Jahović navodno je prodala porodičnu kuću u Novom Pazaru za vrtoglavih 760.000 evra.

Na mjestu na kom je pjevačica imala kuću biće ambasada Turske, a pomenuti prostor Emina je u prethodnih godinu dana rentirala i uzimala kiriju jer na porodičnom imanju nije provodila mnogo vremena.

– Emina i njen brat Mirsad Jahović dugo su iznajmljivali kuću u Pazaru turskom konzulatu jer su zbog obaveza retko u njoj boravili. Ona dugo živi u Turskoj, a i majka ne živi u Pazaru, već kod sina u Istanbulu, pa je skoro cijele godine plac prazan. Tako su sklopili dogovor s konzulatom da im rentiraju prostor, a na kraju su presekli kad se pojavila ponuda da se vila proda da bi se tu smestila turska ambasada.

Kuća Emine Jahović

Turci su ponudili 760.000 evra, Emina je pristala, pa je plac sada u sređivanju za izgradnju ambasade – priča upućen izvor blizak Jahovićima.
– Kuća je na nekoliko spratova i ima prostorije koje mogu da se srijede kao radni prostor. Plac je veliki, pa je tu konzulat imao sve što je potrebno za rad. Sada planiraju da ulože dodatni novac da bi se još sve sredilo, a kupci su videli da je bolje da se prostor kupi i srijedi nego da se iznajmljuje mjesečno za 2.000 evra – rekao je izvor.

Eminina majka navodno se prvo protivila odluci da Mirsad i njena ćerka prodaju imanje, ali su je ubjedili da je tako najbolje jer, u suprotnom, ničemu ne služi.

Emina Jahović kuća

– Eminina majka Senija prvo nije bila za to da se prodaje dedovina. Pričala je da je taj plac vrijedan cijeloj porodici, da to treba da bude vikendica ako ništa drugo i da nije pametno da se prodaje, ali Emina i Mirsad su insistirali. Pričali su majci da su Turci ponudili solidan novac za plac, da znaju koliko je vezana za tu kuću, ali da nema smisla da propada i da se prostor ne koristi. Rentiranje je bila pametna odluka, ali sad su kompletno hteli da prodaju sve. Mirsad i Emina imaju svoje kuće, tako da je ovo bila najbolja opcija – zaključuje sagovornik za “Republika.rs”.

Inače, u novopazarskom naselju koje se još naziva i pazarsko Dedinje ima dosta luksuznih kuća, a na mestu na kom je pjevačica imala kuću imanja se prodaju najviše za 600.000 evra.

Emina Jahović kuća

Izvor Telegraf
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.