Afroamerikanac krenuo da “muva” plavušu pred njenim momkom, sve završeno brutalnim nokautom

147

Pobjeda Pittsburg Steelersa u pripremnom periodu ostala je u sjeni dešavanja na tribinam stadiona Heinz Field. Afroamerikanac krenuo da “muva” plavušu pred njenim momkom, sve završeno brutalnim nokautom

Steelersi su pobijedili Detrois Lionse sa 26:20, ali poslije meča više se priča o dramatičnim scenama koje su se dešavala ne tribinama.

Dok su navijači trebali da uživaju u izdanju svojih ljubimaca, pojedinci su se međusobno potukli, a sve je završeno brutalnim nokautom.

Afroamerikanac je prišao jednoj plavuši dok je ona bila s momkom i pokušao je da je “smuva”, međutim stvari nisu išle kako je planirao.

Na početku su mirno razgovarali kada je plavuša zagalamila na svog partnera da ušuti,nakon čega je i tamnoputi gledatelj poručio njenom momku da ušuti.

Nakon toga je plavuša ošamarila “udvarača”, na što je on uzvratio prije nego što se u sve uključio i partner koji je i najgore prošao.

Poslije nekoliko udaraca iako u lošijoj poziciji Afroamerikanac je brutalno nokautirao plavušinog momka koja je nakon toga odlučila da ga zaštiti.

Situacija se nakon toga smirila, a ostali navijači su počeli dobacivati da je sve započela plavuša koja je prva udarila “udvarača”.

Situacija kakvu ne viđamo često na tribinama, no prema dostupnom video materijalu čini se da je alkohol učinio svoje.

Da li je na kraju reagovalo obezbjeđenje, te da li su nasilnici izbačeni sa tribinna nije poznato, no ovakav vid nasilja na tribinama stadiona bilo kojeg sportskog događaja za svaku su osudu.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.