Akcijaši ORA sređuju Pazarsku plažu na jezeru Gazivode /VIDEO/

748

NOVI PAZAR – Na sređivanju “Pazarske plaže” na ribarićkom jezeru i danas su radili kako mladi tako i stari akcijaši Omladinske radne akcije. Iako je danas zaista bilo pretoplo njima nije bilo teško da rade.

Akcijaši Omladinske radne akcije pod rukovodstvom komandanta Kasima Zoranića vredno su i danas radili i zaista imaju želju da “Pazarsku plažu” u potpunosti srede kako bi ona postala najlepši deo ribarićkog jezera. U današnju akciju bile su uključene tri brigade : Brigada “Rifat Škrijelj-Laki”, kao i brigade veterana i humanitaraca. Oni su danas konkretno radili na posipanju plaže peskom i njenom ravnanju.

Stari akcijaš, Cveće Miljković iz Rume i ove godine je učesnik Omladinske radne akcije. Kaže da je bio srećan što je mogao da dođe i pre svega se druži sa starim prijateljima koje je upoznao u Novom Pazaru a i pomogne na uređenju Pazarske plaže i plaže za decu koja će se praviti na pristupačnom delu jezera za najmlađe kupače.

Da je komandant Omladinske radne akcije, Kasim Zoranić , mislio na svaki detalj i svaku stavku kako bi sve proticalo u najboljem redu i kako bi akcijaši bili sigurni, zaštićeni i dobrog zdravlja, govori i činjenica da je svakog momenta u pripravnosti nekoliko lekara koji su u brigadi HO “Otvorena ruka” a koji su tu da pomognu svakom ukoliko je to potrebno. Kako je istako maldi doktor Medin Nuković, za sada su svi akcijaši dobrog opšteg zdravstvenog stanja.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.