Beograd: GDJE JE POLICIJA? Evo šta je sa isprošenim novcem uradila djevojčica

2411

Društvenim mrežama širi se fotografija iz Beograda koja je izazvala veliki bijes korisnika. Naime, na fotografiji je usnimljena djevojčica romske nacionalnosti koja prosi, da bi potom “zarađeni” novac odnijela nepoznatom muškarcu koji je sjedio u crvenom automobilu na parkingu.

Na Instagram stranici Dnevna doza Beograda objavljena je fotografija iz Beograda koja je izazvala bijes korisnika ove društvene mreže. Naime, kako je objašnjeno u tekstu koji prati fotografiju, djevojčica je prosila, a potom novac odnijela izvjesnom čovjeku koji je sjedio u automobilu.

View this post on Instagram

A post shared by Beograd (@dnevnadozabeograda)

– Sedim u parku kod Tiršove i posmatram. Devojčica prosi i dobijen novac nosi do automobila, tu sedi čovek i još dece u autu. Hvali se da je dobila 100 dinara. Novac uzima čovek, a ona nastavlja sa poslom – naveo je čovek koji je poslao fotografiju.

Administratori stranice koja je objavila potresnu priču konstatovali su kako ovakvi slučajevi nisu odraz društva, već najprije porodice kao osnovne ćelije tog društva, a da su temelj porodice roditelji.

Ispod objave nizali su se komentari bijesnih i potresenih korisnika Titera i Instagrama

Jedna korisnica vidno iznervirana ovom situacijom ostala je zgranuta da se ovako nešto dešava u 21. vijeku te je upitala gdje se nalazi policija u ovom slučaju.

– Snimljeno u Tiršovoj. Devojčica koja prosi odnela je pare čoveku u ovom autu gde su bila i druga dečica. Deca se koriste za prosjačenje. Šta radi policija i da li je ovo moguće u Srbiji u 21. veku??? – napisala je ona.

republika.rs
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.