Bošnjačka stranka izabrala novo rukovodstvo

407

Bošnjačka stranka izabrala je na konstitutivnoj sjednici Glavnog odbora potpredsjednike, generalnog sekretara, predsjednika političkog savjeta kao i novi saziv Predsjedništva BS.

Na prijedlog predsjednika Ervina Ibrahimovića za potpredsjednike u narednom četvorogodišnjem mandatu su izabrani su Damir Gutić i Jasmin Ćorović.

Za generalnog sekretara izabran je Admir Adrović, dosadašnji poslovni direktor te stranke.

Predsjednik Političkog savjeta BS biće bivši politički direktor Suljo Mustafić.

Glavni odbor BS je takođe izabrao i novi saziv Predsjedništva koji će, pored članova po funkciji, činiti Admir Šahmanović, Irfan Husović i Mersudin Gredić.

Članovi Predsjedništva po funkciji su predsjednik Ervin Ibrahimović, novoizabrani potpredsjednici, generalni sekretar i predsjednik političkog savjeta.

“Bošnjačka stranka će u narednom periodu sublimirati iskustvo, znanje i političku viziju, koju je gradila prethodnih petnaest godina, sa entuzijazmom, energičnošću i inovativnošću mladih kadrova. Smatram da stranka treba da počiva na temeljima koji su čvrstvo ugrađeni u bošnjačko biće i nacionalnu politiku i odgovornim pristupom prema novim izazovima, koje donosi aktuelni politički trenutak i izazovima sa kojima se moramo zrelo suočiti”, rekao je Ibrahimović, predlažući novo rukovodstvo.

Izvor: Porta RTCG
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.