/VIDEO/ Ćerka stabilno, Ahmed Škrijelj ranije osuđivan zbog nasilja u porodici

4366

Petnjičanin Ahmed Škrijelj koji je sinoć ubio svoju suprugu, teško povrijedio kćerku, a potom izvršio samoubistvo i ranije je osuđivan zbog nasilja u porodici, potvrđeno je TVCG. Ljekari kažu da djevojčica ima višestruke povrede glave i tijela, ali da je njeno opšte stanje stabilno.

Sumnja se da je A.Š. (50) u porodičnoj kući, kasno sinoć tupim predmetom nanio povrede svojoj supruzi koja je potom preminula. Tom prilikom je teško ranjena i njihova petnaestogodišnja kćerka, a A.Š. je potom počinio samoubistvo.

Dr Nikola Vučetić, iz Opšte bolnice u Beranama kaže da je djevojčica u dobrom opštem stanju.

“Ona je primljena zbog višestrukih povreda. Ona je primljena sinoć sat poslije ponoći ima povrede glave, grudnog koša, nalazi se u jedinici intenzivnog liječenja, a njeno opšte stanje je stabilno i ona se sad osjeća dobro. To su višestruke povrede glave, ona ima prelom lobanje, višestruke rane lica, hematome, nadlaktice, podlaktice, ramena, ima povredu grudnog koša. Nezvanično, koliko sam ja upućen te povrede su nastale udarima tupim predmetom – macom”, kazao je za TVCG dr Vučetić.
Sedmoro djece ostalo bez roditelja (foto: TVCG) Sedmoro djece ostalo bez roditelja (foto: TVCG)

Predsjednik Opštine Petnjica Samir Agović kaže za TVCG da su svi zgroženi i da su takvo ubistvo i samoubistvo nezapamćeni u Petnjici.

“Ali u ovom trenutku sam samo posvećen djeci, sedmoro je djece, samo je jedno od njih punoljetno. Ovu sam porodicu pomagao, i svi ovdje građani su pomagali, jer su teško živjeli. Očekivali smo da dođu bolji dani za njih, jer smo imali u planu da se izgradi kuća za njih, ali nažalost nije se uspjelo u tome”, kazao je Agović.

Petnjičanin Fesmin Agović kaže kako je poznavao A.Š., ali da niko ne zna šta ga je našlo da učini tako nešto.

“Nemam riječi stvarno”, poručio je Fesmin.

Izvor RTV CG
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.