Crnogorac stao na put gradonačelniku Nikšića: Oni koji veličaju Dražu Mihailovića ne mogu preko moje očevine

751

Danas su ka nikšićkoj deponiji Mislov do mogli samo kamioni sa vodom i oni koji su vozili šut za zatrpavanje deponije kako bi se ugasio požar. Dragan Nikčević odlučan je da daljnjeg ne dozvoli prevoz smeća preko njegovog imanja do deponije, a danas nije dozvolio ni predsjedniku Opštine Nikšić Marku Kovačeviću da obiđe Mislov do, prenosi Pobjeda.

Nikčević je rekao da ne dozvoljava onima koji pjevaju četničke pjesme i veličaju Dražu Mihailovića da pređu preko njegove očevine, tim prije što je njegov otac stradao od izdajnika i on ostao kao siroče. Kratko su porazgovarali predsjednik Kovačević i Nikčević, čelnik grada podno Trebjese je kazao da je došao da nađu najbolje rješenje, da riješe problem.

Marko Kovačević veliki je pobornik Ravnogorskog pokreta Draže Mihailovića i četničke ideologije

Osim četničke ideologije, Kovačević je veliki simpatizer velikosrpskog projekta “srpski svet” koji u “centru politike vidi strateški trougao Beograd – Podgorica –Banjaluka”.

“Nadam se da će Crna Gora i Republika srpska biti dio mini Šengena i da ćemo kroz saradnju sa Srbijom, koja je ekonomski najjača u regionu, uspjeti i mi da povećamo naš životni standard. Niko sa strane ne može brinuti više o nama nego mi jedni o drugima. Srbija, Republika srpska i Crna Gora mogu da budu novi tronožac regiona koji garantuje stabilnost čitavog Balkana”, rekao je nedavno ovaj nosilac četničkih vrijednosti Kovačević.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.