DODIK O SEVERINI: DA ME HOĆE STRIJELJATI, NE BIH SE MOGAO SJETITI NIJEDNE NJENE PJESME

751

Nakon što je Severina odbila angažman na TV UNA zbog stavova Milorada Dodika o Srebrenici, odnosno negiranja genocida te vrijeđanja žena, oglasio se i lider SNSD.

Dodik je, gostujući na televiziji Pink, rekao da nema ništa ni s kakvom televizijom i da nikada ne bi dozvolio, da je neko njega pitao, da ona uđe u bilo kakav angažman.

Ona ima tako negativan odnos prema našem patrijarhu da ja, apsolutno, ne bih prešao preko toga, ali ja nisam na to utjecao. To su uradili ljudi koji formiraju novu televiziju. To je ono, ako niste spomenuli Dodika, onda niste na naslovnoj strani, kao što to rade neki političari. Nemam namjeru da kažem bilo šta loše, ali da je mene netko pitao – ne bih je zvao – rekao je Dodik.

“Čak i da imam takvu kompaniju i da je bio potpisan ugovor, ja bih ga raskinuo zbog njenog odnosa prema patrijarhu. Halo, gdje je to normalno, gdje je tu kultura, ljudski odnos?” dodao je.

Pa mene sad, kad bi prislonili ovdje uz zid da me streljate i dali pet minuta da se sjetim neke njene pjesme, ja se ne bih sjetio – zaključio je Dodik.

Podsjećamo, Severina je odbila angažman na Uni TV-u jer, kako je kazala, ne želi učestvovati u projektu koji ima veze s osobom koja vrijeđa žene na najgori način i koja ne priznaje da je u Srebrenici počinjen genocid, piše Index.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.