Elfić Zukorlić: Rekotor trpi velike pritiske , odluku je doneo pre putovanja

542

Druga supruga rahmetli Muamera Zukorlića, Elma Elfić Zukorlić izjavila je za A1 da je večerašnja izjava rektora Suada Bećirovića data pod pritiskom, jer je kako navodi na sjednici Internacionalnog univerziteta potpisao odluku o obezbjeđenju i istakao da već danima trpi pritiske što je zavedenou zapisnik sjednice.

“ Posvjedočio je i rektor Suada Becirovic koji je prije puta, zajedno sa Upravom univerziteta donio sve odluke i istakao da u zadnje vrijeme trpi velike političke ali i porodične presinge, sto je ušlo u zapisnik sjednice”, istakla je Elfić Zukorlić.

Da podsjetimo da je dr. Suad Bećirović sin od daidže Muhameda Zukorlića, vlasnika firem Berq, a trenutno se nalazi na putovanju sa predsjednikom SPP-a Usamom Zukorlićem.

Možda je ovo i pitanje adekvatnije za IZ jer su danima unazad bili sihronizovani napadi na glavnog Muftiju Mevluda Dudića kao i na mene i ovaj dio Muftijine porodice i to od ljudi koji sebe nazivaju prijateljima rah akdemika Muamera Zukorlica, zaključuje Elma Elfić Zukorlić.

Podsjećamo, na Internacionalnom univerzitetu u Novom Pazaru sinoć oko 21h došlo do incidenta izmedju dva obezbjeđenja zbog odluke ove visokoobrazovne institucije da uvede svoje obezbjeđenje što trenutno obezbjeđenje koje vodi brat rahmetli Muamera Zukorlića, Muhamed Zukorlić ne želi da ispoštuje, kako kaže iz razloga nelegitimne odluke IUNP.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.