ELMA SINANOVIĆ NAKON MUŽEVLJEVE SMRTI: Ostavio mi je pjesmu u amanet

2430

Elma Sinanović doživjela je veliku tragediju kada joj je prije skoro tri mjeseca preselio suprug Smail Sinanović Magi. Pjevačica tugu i bol ne može da sakrije, ali kako kaže: “Život mora da se živi dalje.” Ona otkriva da su suprug i ona bili svjesni da će ih smrt rastaviti, pošto se Magi dugo borio sa opakom bolešću, ali da ju je hrabrio da izdrži i nastavi sa svojim primarnim pozivom – muzikom.

On je bio bolestan od 2015. godine. Oboje smo bili svjesni da će doći taj dan, i dosta smo puta razgovarali na tu temu. Njegov je amanet bio da ja nikada ne prestanem da se bavim muzikom. Tokom svakog razgovora je insistirao na tome. Govorio je da je sve to normalno, da ćemo se svi prije ili kasnije naći na onoj drugoj strani. Prihvatam činjenicu da njega više nema, i da život ide dalje, ali koliko god da je čovjek svjestan svega i priprema se na to, ali kad se desi to bude i dalje najstrašniji trenutak u životu.

On je bio zaista veliki žaštitnik mene i moje kćerke. Udala sam se za njega kada sam imala 19 godina, a sa njim sam bila u braku 26 godina. Više sam provjela života sa njim nego što sam kod roditelja bila. Šta je tu je, život ide dalje, neke tuge se nikad ne prebole i mislim da je smrt mog muža nešto što ja nikada neću preboleti i zaboraviti – ističe Elma.

expresstabloid/ GG