FINALISTI ZVEZDI GRANDA ISAKU ŠABANOVIĆU OŠTETILI AUTOMOBIL

783

Isak Šabanović, finalista “Zvezda Granda”, nedavno je, kako pišu mediji, doživio neprijatnost nakon snimanja jedne emisije.

Šabanović je samo dan nakon finala, koje je održano 26. juna, gostovao u jednoj emisiji u “Grandovom” studiju, a kada je izašao imao je šta da vidi. Njegov skupocjeni automobil bio je izgreban, što je pjevača zabrinulo, piše “Svet”

“Isak je dobar dečko, nema neprijatelje, ne postoji razlog da mu neko uništi auto. Sigurno je neko iz pakosti i ljubomore to uradio. To se desilo usred dana, sigurno je nekom zasmetao njegov plasman, ne postoji drugi razlog. Sa svim takmičarima zaista ima divan odnos, druže se i poštuju međusobno”, rekao je za pomenuti medij izvor blizak Šabanoviću, koji je u finalu “Zvezda Granda” osvojio drugo mjesto.

“On je od jednog lokalnog pjevača u Bjelom Polju postao preko noći zvijezda. Uopšte mu nije bilo bitno da li će odnijeti pobjedu ili ne, narod ga je već zavolio, već puni kafane i klubove, reklamira mnoge poznate brendove. Samo da mu se posreći da ubode neki hit i nema dalje. Naravno slava ima i drugu stranu medalje, pa sem što ga obožavaju ima i mnogo onih koji su sujetni i ljubomorni na njegov uspjeh, ali to ga ne dotiče mnogo”, završio je izvor.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.