HIT VIDEO: Dritan u akciji na plaži

3479

Politička karijera Dritana Abazovića je u konstantnom padu, a trenutni potpredsjednik teokratske Vlade diletanata ređa neuspjeh za neuspjehom.

Povremeno se pohvali postignućima za koja su zaslužna bivša vlast i Evropska unija, ali kad se sumira njegov učinak od kad je u izvršnoj vlasti, jasno je da je na dobrom putu da u skorije vrijeme dotakne dno politčke karijere i neslavno završi na vanrednim izborima nakon skorog pada vlade.

Ipak, umišljenom ulcinjskom Apolonu, a kako je već u jednom dijelu javnosti prepoznat, to ne smeta da i dalje upražnjava svoj omiljeni hobi – takozvano ”korišćenje položaja potpredsjendika vlade da osvoji što više riba”.

Internetom od juče kruži video jednog udvaračkog pohoda upornog Abazovića na kojem su prikazane tehnike koje potpredsjednik vlade koristi prilikom zavođenja pripadnica suprotnog pola.

Kako su kazali naši dobro upućeni izvori, Dritanova tehnika je oprobana vasojevićko-kučka, koja se najviše koristi u Beranama i okolini, a zasniva se na principu ”ne j… lijep, n’o uporan”.

Abazović je, kako saznajemo, ostavio i svoj lični pečat jer je dodao element ”ja sam potpredsjednik Vlade mala – znaš’i” u čitavu tehniku.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.