HUMOR / Javljanje uživo na srbijanskoj TV postalo viralni hit (VIDEO)

1414

Nesvakidašnja scena odvila se u jutarnjem programu uživo jedne srbijanske televizije.

Novinarka je izvještavala o sigurnom načinu gašenja manjeg požara. Boško, gost njenog priloga, zapalio je vatru u zaštićenom krugu, nakon čega je bio plan da žena imena Milica ugasi vatru protupožarnim aparatom.

“Da vidimo može li jedna žena prosječne građe aktivirati aparat”, rekla je novinarka na početku videa te je napomenula da Milica ima 60-ak kilograma i da je visoka 170 centimetara.

“Ovaj aparat može baciti mlaz do pet metara. Jedina mana uređaja je ta što ostaje taj dim”, napominje muškarac iz priloga te je sugerirao Milici da “priđe bliže” kako bi ugasila vatru.

No, Milica je uspjela samo aktivirati protupožarni aparat, ali ne i ugasiti vatru. Ubrzo je sve oko novinarke i njenih gostiju bilo bijelo od dima, pa se niko nije vidio na kameri.

“Svakako je bolje da bude dima, da otvorimo prozore, a ne da, ne daj Bože, izgorimo. Kolege, vidimo li se?” govorila je novinarka, piše Index.

U tom trenutku nije se vidjelo je li vatra ugašena, no prilikom odjavljivanja iz javljanja uživo bilo je jasno kako je vatra i dalje postojana.

Ova snimka proširila se društvenim mrežama, a na TikToku je ovaj video u 13 sati pregledan više od 250 hiljada puta. Skupilo se stotinu komentara ljudi koji se sprdaju s ovim videom.

“E sad možete zvati vatrogasce”, “Ovaj uređaj je za sve, ali za gašenje vatre ne”, “Uređaj ostavlja dim, što je jako dobro jer onda ne vidimo kako nam se koža topi dok gorimo”, “Jedina mana uređaja je ta što ne može ugasiti požar”, “Al’ ga je ugasila, svaka joj na mjestu”, “Požar uspješno ugašen, vatra još gori”, “Pjena party”, “Uređaj za potpaljivanje vatre”, “Znači, bitno je zaprašiti vatru, ali ne i ugasiti je”, “Pa ovo ni u Top listi nadrealista nije bilo”, “Jedina mana ovog uređaja je šta stvara dim točno da ne vidimo izlaz”, samo su neki od brojnih komentara.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.