Kako je Cecina karijera „procvetala“ nakon svadbe sa Arkanom

440

Večeras je u osmoj epizodi serijala “Junaci doba zlog” emitovanom na televiziji N1, tema bila pevačica Svetlana Ceca Ražnatović, njena karijera i veze koje je već decenijama spajaju sa kriminalom i politikom.

Jedan segment večerašnje epizode bio je posvećen upravo „procvatu“ njene karijere, što se dogodilo nakon što se udala za Željka Ražnatovića Arkana.

Naime, Oliver Mandić upoznao je Arkana sa Cecom, kada je ona sa pokojnim kolegom Džejem Ramadanovskim pevala na proslavi osnivanja „Srpske dobrovoljačke garde“ u Erdutu, selu u Hrvatskoj.

Nakon pet meseci zabavljanja, Svetlana je zaprosila Arkana, tako što ga je pitala „Hoćeš li ti mene da ženiš ili nećeš“?

O „svadbi decenije“, kako su je tada nazivali novinari izveštavali su čak „CNN“ i „New York Times“. Upravo tim činom Ceca je sebi uspela da obezbedi ozbiljno mesto na tadašnjoj muzičkoj sceni.

Udajom za Arkana, koji je sredio njen izgled, ulagao u nju i dao ogroman novac za njenu karijeru, Ceca je postala „heroina“.

„Svi ti koji su bili dobro plaćeni da od nje naprave to što su napravili, učinili su da iz tog proseka, iz tog miljea, ona postane to što jeste“; rekao je novinar Zoran Pavić u serijalu „Junaci doba zlog“.

Jednostavno je tako, da nije bilo tog „prljavog novca“ koji je uložen u njenu karijeru, ona danas ne bi bila to što jeste.

Detalj pomenut u emisiji, a koji je opšte poznat ljudima sa estrade devedesetih godina, jeste da je Arkan, želeći da po svaku cenu od svoje supruge napravi zvezdu, pokušao na više načina da sabotira karijeru njene koleginice Dragane Mirković, koja je tada već važila za ozbiljnu zvezdu

Izvor Nova.rs
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.