Kapetan Dragan ispričao kako je dobio 30.000 dolara od Danila Vučića i navijača

1304

Dragan Vasiljković, poznatiji kao Kapetan Dragan, osuđeni ratni zločinac i pokretač sramne peticije da se oslobodi Zvezdan Jovanović, ubica Zorana Đinđića, priznao je da od navijača Crvene zvezde, među kojima je bio i Danilo Vučić, sin Aleksandra Vučića, dobio tridesetak hiljada dolara, kao i ključeve od automobila, odnosno ključ za stan od 45 kvadrata.

– Okupili su se neki Srbi koje ne poznajem, skupili su vreću para, koju su mi dali na granici. Dali su mi 30-ak hiljada dolara, ključeve od automobila i ključeve od stana od 45 kvadrata. To nije bilo iz budžeta, da se razumemo. Tu su učestvovali sin predsednika Srbije Aleksandra Vučića, Zvezdini navijači… To su stvarno patriote. Svakog od njih koji su tamo bili možete da pogledate pravo u oči i u njima vidite pravog rodoljuba. Hvala im puno za to – rekao je Vasiljković, pa dodao:

– Rekli su mi: “Ovo ti je, kapetane, da imaš da kupiš novo odelo. Stvarno me to dirnulo, nisam to očekivao”, prenosi njegovu izjavu Nova.rs.Kapetan Dragan danima se nekažnjeno u centru Beograda zalaže da se ubica Zvezdan Jovanović pusti na slobodu. Takođe, non-stop je gost na televizijama s nacionalnom frekvencijom, na kojima gostuje s još jednim osuđenim ratnim zločincem Vojislavom Šešeljom.Bio je „Kep“ gost i na stadionu Zvezde, popularnoj „Marakani“, gde je od Dragana Džajića i Zvezdana Terzića dobio dres Crvene zvezde.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.