Karleuša o Ceci: ‘Žena ratnog zločinca živi u kući sazidanoj od pobijenih i opljačkanih Bošnjaka…

2374

Iako već dugo vremena nismo ništa čuli o njihovim dramama, sada je Karleuša na Instagram profilu otvoreno napala svoju najveću estradnu neprijateljicu.

Srpske zvijezde Jelena Karleuša i Svetlana Ceca Ražnatović već se godinama natežu po sudu, a čini se da svoje nesuglasice nikada neće riješiti.

“Godinama sam se sudski branila od perfidnih napada ove žene, nisam mogla razumijeti Srbiju koja je u prošlosti veličala nekog poznatog po kriminalu i nanogici, ženu koja je bila usko povezana s ubojicama Zorana Đinđića, ženu ratnog zločinca koja živi u kući sazidanoj od pobijenih i opljačkanih Bošnjaka, Hrvata, Srba… Bila sam u fazonu WTF SRBIJO?”, započela je Jelena na svom Storyju.

“Boljela me nepravda jer su mediji perfidno uvijek mene pokazivali kao negativca iako mrava nisam zgazila, a veličali ovu zatvorsku pticu koja je na račun tobožnjeg patriotizma i velikosrpstva skupljala jeftine poene primitivaca. Sada, kada je vidim ovakvu, sada kada nikog više ne zanima, sada kada pjeva pod šatorom i po kafićima, sada kada postoji u medijima samo ako se zakači za mene, osjećam sažaljenje. Vrijeme i karma riješe sve”, napisala je Jelena uz Cecinu fotografiju u ljubičastoj haljini.

Inače, pjevačice su se krenule povlačiti po sudu kada je Jelena izjavila da je Ceca odgovorna za ubojstvo Zorana Davidovića Ćande, tadašnjeg Jeleninog zaručnika.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.