Khabib je morao prokomentarisati Conorov McGregorov užas

473

Conor McGregor je doživio šokantnu povredu već u prvoj rundi borbe protiv Dustina Poiriera pa je pobjeda otišla Amerikancu.

Borbu na UFC 264 događaju u Las Vegasu je s dosta pažnje pratio i Khabib Nurmagomedov. Legendarni Dagestanac je najvijao za Poiriera što je i očekivano obzirom na rivalstvo.

Nakon šta je vidio šta se desilo McGregoru, The Eagle kao da je jedva dočekao da prozove svog najljućeg rivala.

„Dobro uvijek pobjeđuje zlo. Veoma sam sretan zbog Poririera, nadam se da će dobiti pojas do kraja godine“, napisao je Dagestanac na Twitteru.

McGregor je napravio korak unazad kada mu je zglob proklizao, pa doktori nakon pregleda nisu imali izbora nega da prekinu meč jer je Irac bio u agoniji.

Na kraju je pobjeda pripala Poirieru pa je tako Amerikanac dobio drugu od dvije borbe protiv svog irskog rivala.

Amerikanac je bio bolji na otvaranju, nekoliko puta je uspio oboriti McGregora te mu je zadao nekoliko čistih udaraca.

„Vjerovatno je slomio jedan od zglobova na početku borbe, vjerovatno je bilo puknuto i jedan od okreta ga je polomio“, rekao je Poirier poslije meča.

Na kraju je McGregor završio na nosilima, a prije meča je žestoko vrijeđao Amerikanca koji je na kraju došao na svoje.

„Ovaj tip je prljav čovjek. Svi koji zviždite, možete me poljubiti u šu*ak. Karma je ku*va, ona je ogledalo“, poručio je Poirier.

„Nije ovo završeno, riješit ću ovo napolju s njim. Ne zanima me. Uopšte me nisu prevarili. Tvoja žena mi šalje poruke, bebo…“, poručio je McGregor u svom stilu
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.