Kraljica Jordana u 51. godini izgleda savršeno: Novom kombinacijom pokazala zbog čega važi za ikonu stila

283

Žena koju poštuje i voli cijeli svijet i koja važi za ikonu dobrog stila, kraljica Rania Al-Abdullah imala je svega 28 godina kada je sa suprugom zasjela na prijestolje Jordana.

Od tada pa do danas – snažno se bori za žene u svom društvu, ruši predrasude o islamu, a uz to igra neprikosovenu modnu igru, pa je postala prava ikona našeg vremena. Uvijek i za svaku priliku, gledajući kraljicine fotografije možete imati inspiraciju za vaš modni odabir.

Tako je prije dva dana objavila fotografije s vojvotkinjom Camillom kada su tokom dana bile u posjeti Dječijem centru u Jabal Nasru, a svojim modnim odabirom za ovu priliku je zaista još jednom briljirala.

I za večernji susret s vojvotkinjom od Cornwalla Rania je odabrala predivnu haljinu u orijentalnom stilu krem nijanse. Haljina je ukrašena raskošnim zlatnim detaljima na rubovima rukava i u gornjem dijelu, dok na predjelu struka ima zlatni cvijet s bijelim biserima. Smeđe salonke od brušene kože i velike zlatne naušnice savršeno su pristajale uz elegantnu kreaciju.

Izvor azra
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.