Majka monstrum iz Srbije tvrdi da “plače svaki dan” i kaže da je ZNALA ZA KAMERE?!

252

Nataša S. (28) iz Leskovca, majka dječaka i djevojčice od 4 i 6 godina, osumnjičena je za brutalno prebijanje mališana, što je zabilježeno potresnim snimkom koji je uznemirio javnost u cijeloj Srbiji. Uprkos jezivim scenama sa snimka na kojima je vidno da djeca trpe stravično fizičko nasilje i vrijeđanje, njen advokat tvrdi da ona “svakoga dana plače što ne viđa djecu”, da je znala za postojanje kamera, a pred Osnovnim sudom u Leskovcu zatražila je da joj se po privremenoj mjeri odobri viđanje djece, što joj je i omogućeno – prema odluci suda djecu će viđati jednom sedmično.

U ovom sudu juče je održano tročasovno saslušanje kojem su prisustvovali advokati supružnika, kao i otac zlostavljanih mališana Aleksandar S, protiv kog je supruga podnijela krivičnu prijavu za zlostavljanje. Prema saznanjima “Blica”, tužilaštvo je spojilo krivične prijave, onu koju je majka podnijela protiv supruga Aleksandra S. za zlostavljanje i one koji je suprug podneo protiv nje – za zlostavljenje djece i zlostavljenje njega.

Inače, majka se nije pojavila u tužilaštvu jer je dala izjavu prije desetak dana, budući da je supružnicima zabranjeno da sastaju i komuniciraju dok se postupak ne okonča.

Podsjetimo, zamjenik tužioca Vesna Vlajić je upozorila da se u javnosti ne iznose nikakvi podaci vezano za ovaj slučaj, dok se ne okonča istražni postupak.

Nakon saslušanja Aleksandar S. je za “Blic” rekao da se osjeća „katastrofalno posle izjave od tri sata“.
Majka “plače jer ne viđa djecu” i tvrdi da je znala za kamere

– Ona svakoga dana plače što ne viđa djecu – izjavio je juče nakon tročasovnog saslušanja u Osnovnom sudu u Leskovcu advokat majke Nataše S. Dragan Mladenović Gandi. Mladenović je kazao za „Blic“ i da majka osporava autentičnost snimaka. Kako navodi advokat, kamere u spavaćoj sobi postavljene su u oktobru uz dozvolu Nataše S.

/VIDEO/MAJKA IZ LESKOVCA KRVNIČKI TUKLA SINA (4) I ĆERKU (6)

– Ko je normalan da čini ono što se na snimcima vidi, a da zna da ga snimaju kamere? – pita se Mladenović.

Iz njegove izjave se može zaključiti da je tužilaštvo, ipak, uzelo u razmatranje nekoliko snimaka, na kojima se vidi kako majka brutalno tuče svoju malu djecu i vrijeđa ih, a o snimcima je, kako nezvanično saznajemo, bilo riječi i tokom tročasovnog saslušanja.

Inače, na prijedlog Centra za socijalni rad u Leskovcu, čiji je predstavnik prisustvovao ispitivanju u tužilaštvu, majci je zabranjeno da viđa djecu, koja su sada kod oca, ali ona je zatražila od suda da joj se po privremenoj mjeri odobri viđanje djece.

Podsjetimo, prije nekoliko dana obelodanjeni su snimci izuzetno uznemirujućeg sadržaja na kojima je prikazana ženska osoba koja se brutalno iživljava nad dvoje male djece, a za taj teror osumnjičena je Nataša S, majka mališana.

Prema informacijama, A. S, otac djece, je podnio tužbu za razvod braka, a slučaj nasilja prijavio policiji. Djeca su danas sa njim, po nalogu Centra za socijalni rad. Majci će, prema odluci Centra za socijalni rad, biti dozvoljeno da jednom nedeljno viđa svoju djecu, odluka je stručnog tima Centra za socijalni rad.

 

(Blic)
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.