Mijatović poručio Vulinu: Ti si psihički bolesnik, jadni su Srbi ako ti praviš “srpski svet”

1037

Vojin Mijatović, potpredsjednik Socijaldemokratske partije BiH oglasio se po pitanju izjava Aleksandra Vulina, ministra unutrašnjih poslova Srbije.

Njegovu objavu u cijelosti prenio je sarajevski dnevni list Oslobođenje:

“Postaje više degutantno reagovati na nebulozne izjave pojedinih šizofrenika iz regiona poput Vulina, ali opet teško je prećutati takve stvari pogotovo meni kao Srbinu i Bosancu.

Ono što me zaprepaštava jeste da Srbija i Beograd ćute na ovakve izjave.

Ljudi moji 21. je vijek, jel nam nije bilo odsta prolivene krvi, jel malo majki, žena i sestara plakalo za svojim najmilijim na svim stranama?

Mi u Bosni i Hercegovini još uvijek tražimo kosti ubijenih na svim stranama, jel mislite da je normalno da vas predstavlja ovakav šizofrenik dok srpske, bošnjačke i hrvatske majke još plaču i mole makar za nadu da kosti svojih najmilijih pokopaju.

Jel došlo vreme da počnemo živeti normalno kao sav civilizovani svet, da nam djeca žive u miru?

I koliko god se ljutili na mene ne podnosim ni srpske, ni bošnjačke ni hrvatske ekstremiste vi ste društveno dno.

Vulinu kratka poruka ti si psihički bolestan čovjek i treba ti stručna pomoć, jadna Srbija i Srbi ukoliko si ti taj koji pravi “srpski svet”

Tvoju bolest liječi sam i što dalje od BiH ovo ti kaže Vojin Mijatović sin Dobrivoja, Srbin i Bosanac koji poštuje Srbiju, beskrajno voli svoju zemlju Bosnu I Hercegovinu, a živi za svakog čovjeka bez obzira kako se zove i kom se bogu moli ili ne moli”, poručio je Mijatović.

https://www.facebook.com/vojinbg/posts/4518433128169428

Izvor: Oslobodjenje.ba
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.