Maja je živela u strahu od ljubomornog muškarca iz Tutina: “Proganjao ju je u stopu!”

3596

Maja Odalovic (35) iz Kraljeva, čije je telo pronađeno juče u reci Ibar, a za koju se sumnja da je žrtva ljubomornog muškarca iz Tutina M. P. (55) sa kojim je bila u vezi živela je u strahu od osumnjičenog, koji ju je progonio.

Prema rečima komšija, Maja se sa porodicom doselila sa Kosova 1999. godine, a poslednjih 12 godina je živela u selu Vrba kao podstanar. Bila je udata, ali se pre izvesnog vremena razvela. Navodno, čovek sa kojim je bila u braku i sa kojim je imala dete nalazi se na izdržavanju zatvorske kazne.

Komšije iz Vrbe o njom govore kako je prema svima bila divna, piše 24sedam.

Ovde je pronađeno njeno telo

Ovde je pronađeno njeno telo Foto: Sandžačka TV Mreža / Drustvene mreze

 

– U komšiluku je imala nekoliko osoba koje su imale koronu i ona je svakodnevno dolazila da ih obiđe i donese šta im treba – kažu komšije.

Takođe, navode da je nesrećna Maja bila u vezi sa M.P. iz Tutina, te da ju je on u stopu proganjao i patološki bio ljubomoran.

Međutim, kako navode, iako je u toku potraga za njim, oni se plaše da bilo šta o njemu kažu, dok ne bude uhvaćen, znajući na šta je sve spreman.

Potvrđuju da je Maja živela u velikom strahu od njega i da se čak plašila da zaspi sama. Poslednji put je, kažu, viđena u utorak oko 18 sati kada joj je javljeno na telefon da joj je gotova registracija vozila i tehnički pregled.

Tada joj je rečeno da siđe do autobuskog stajališta, odakle joj se izgubio svaki trag sve do juče kada je njeno telo pronađeno sa prostrelnom ranom od metka na slepoočnici. Pretpostavlja se da ju je pomenuti M.P. na prevaru namamio da dođe po auto i odatle je odvezao put Ribarica, usmrtio je, i potom telo bacio u reku.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.