Monstruozno: Muškarac iz Sandžaka obljubio djevojčicu, pa je odveo kući kao drugu ženu

2379

Sumnja se da je muškarac izmanipulisao djevojčicu, te da ista nije svjesna da je u stvari žrtva pedofilije, a ne supruga dotičnog

Uprava policije ispituje slučaj pedofilije u Gusinju, gdje je oženjeni muškarac i otac dvoje djece obljubio djevojčicu koja sada ima 13 godina, i odveo je u svoj dom kao svoju drugu ženu, prenosi portal Standard.

O ovom monstruoznom slučaju policija se informisala od građana ali i porodice djevojčice čiji roditelji žive u inostranstvu. O tome se ovih dana polemiše i na društvenim mrežama, dok članovi familije ove djevojčice apeluju na nadležne da što prije reaguju u ovom slučaju.

„Ovaj muškarac čiji indetitet nećemo otkriti zbog postupka koji je u toku, već je dao izjavi pred plavskom policijom, koja je djevojčicu pokušala da odvede od njega, ali mu se ona potom ponovo vraćala“, piše ovaj medij.

Sumnja se da je muškarac izmanipulisao djevojčicu, te da ista nije svjesna da je u stvari žrtva pedofilije, a ne supruga dotičnog.

Po zakonu Crne Gore bigamije je zakonom kažnjiva i zabranjena.

Portal Standard navodi da je imao uvid i u fotografije koje je ovaj muškarac objavljivao na društvenim mrežama, na kojima je sa djevojčicom ali i sa zvaničnom suprugom.

Zbog osjetljivosti predmeta u slučaj su se uključlili i inspektori kriminalistike iz Uprave policije.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.