Novi Pazar: NOVI VIDEO snimci obračuna rođaka zbog pljačke u Njemačkoj

1515

Viši sud u Novom Pazaru osudio je Bajazida B. (27) na 13 godina zatvora zbog ubistva Bejta Krlića (51) u restoranu “Dar” avgusta 2019. godine.

Sud je utvrdio da je Bajazid B, uveče 21. avgusta 2019. godine, „sa umišljajem i nebitno smanjene uračunljivosti lišio života Bejta Krlića“, tako što je iz ranije repetirane „berete 7,65 milimetara“ ispalio dva hica, od kojih je jedan, iz prislona, pogodio žrtvu u grudi.

Mjesto nakon obračuna

Mjesto nakon obračuna

Osuđeni je, navodi se u presudi, nakon toga pobjegao iz restorana, a oružje je bacio u dvorište obližnje kuće.

Kako je u pitanju prvostepena presuda, Više tužilaštvo i zastupnici osuđenog imaju pravo žalbe Apelacionom sudu u Kragujevcu.

Trenutak ulaska u restoran Bajazida B. (27)

Trenutak ulaska u restoran Bajazida B. (27)

Tokom suđenja Bajazidovi branioci tvrdili su i pokušavali da dokažu da je njihov klijent nevin, da je metak ispaljen tokom koškanja i da je zapravo Krlić povukao okidač prilikom otimanja pištolja.

Razlozi sukoba njih dvojice nisu poznati, a pojedini mediji pisali su da su u svađi zbog pljačke milion evra u Minhenu zbog koje su osuđeni Krlićev rođak i Bajazidov brat.

Novac nikada nije pronađen. Naš portal pustio je namontirani video snimak na kom se ne vide svi detalji obračuna, sada smo doši u posjed nonemontiranog video snimka. Pogledajte više video snimaka i sami procijenite kako se ubistvo desilo.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.