Novopazarka uhvaćena sa elektrošokerom i nožem, pa puštena!

331

U utorak, 21. januara u novopazarskom naselju Lug, prilikom policijske kontrole kod novopazarke B.K. pronađen je nož i elektrošoker.

Policiji su građani tog jutra dojavili da se nepoznata ženska osoba nalazi ispred zgrade. Čudno im je, kako su rekli, bilo što je zvonila na više interfona kako bi ušla u zgradu.

“Patrola policije koja je postupila po prijavi građana legitimisala je lice sa inicijalima B.K. i prilikom pregleda u kesi pronašla nož i elektrošoker” – rekao nam je dobro obaviješten izvor.

Naime, 15. decembra 2019. godine javnost u Novom Pazaru uznemirio je snimak nepoznate ženske osobe kako obilazi parkirana vozila i pali vatru u blizini istih. Tom prilikom, ona ostavlja kofer nepoznate sadržine i napušta zgradu.

“Došlo je do velikog nesporazuma. Ne znam ko je žena sa snimka niti imam bilo kakve veze sa tim” – rekla je B.K. iz Novog Pazara, koja je pomenutog dana dala izjavu u prostorijama PU Novi Pazar.

Prema našim saznanjima, slučaj iz decembra nije prijavljen PU Novi Pazar, i policija ni na koji način nije mogla da poveže ta dva događaja.

“U prostorijama PU Novi Pazar sam objasnila o čemu se radi, nakon čega sam puštena. Da se radi o nesporazumu i predmetima koji nisu moje vlasništvo potvrdila je i moja prijateljica N.T. u pisanoj izjavi” – ispričala nam je B.K.

Kako nam je rekao dobro obaviješten izvor iz PU Novi Pazar, protiv B.K. nije podnijeta prijava.

Izvor: Indeksonline