OVO JE ĆERKA ELME SINANOVIĆ / Hulija je ljepotica…

3592

Elma Sinanović, pevačica, otkrila je da će ćerka Hulija najverovatnije krenuti njenim stopama.

– Snimila sam duet i sa ćerkom, da, ne znam da li je postala hit, ali u stomaku osećam da je dobra. Imala sam veliku želju da ljudi čuju kako moja ćerka peva, snimićemo i spot. Zaista sam mnogo radila ove godina, ništa ne stižem! Krenuća ona svojim stopama, ako odluči da se bavi muzikom, biće to sigurno dobro – uverena je pevačica i dodaje:

– Nismo se ranije ćerka i ja puno odvajale, ali sad kad puno radim, mislim da joj nedostajem. I dalje smo u Novom Pazaru, ali planiram da se preselim, videćemo da li će to biti Beograd ili Novi Sad. Moram, šta ću, zbog posla moram da se preselim.

Ja pokušavam stalno da sve uskladim, ali ne ide više. Volela bih da me nasledi, da krene da se bavi muzikom, ali ona je totalno drugačija. Ona je moj totalni opozit, novinari bi imali pune ruke posla s njom. Ja sam malo smirenije, suptilnija, a ona je pravi zvrk – kaže Elma u emisiji “Premijera – Vikend Specijal”.

Sinanovićeva se osvrnula i na svoje kolege, pa istakla da Darka Lazića najviše voli.

– Darko Lazić je moj omiljeni pevač, ne bih da kažem broj jedan, ali sigurno među najboljim vokalima. Gledali smo i da mi snimimo duet, falio mi je taj neki muški volak poput njegov, ali videćemo.

Bila je ta koban period sa koronom, ništa nismo radili, ali sad smo krenuli punom parom, ne stajemo! – istakla je Elma.

 
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.