Ovo su mladići koji su stradali u udesu u Sjenici!

451

Novopazarac Faris Ćurkić (33) i Armin Kasumović (19) iz Sjenice nastradali su u teškoj saobraćajnoj nesreći, kada su motorom udarili u betonski zid na magistralnom putu Sjenica – Nova Varoš.

Prema nezvaničnim informacijama, do nesreće je došlo u četvrtak oko 22 sata, a tijela mladića pronađena su juče rano ujutru. Prema nezvaničnim informacijama, Faris je u četvrtak veče otišao u Sjenicu sa namjerom da proda motor.

– Našao se sa Arminom, koji je trebalo da kupi motor. Zatim su, najvjerovatnije, otišli da probaju mašinu. Njihovi drugovi su se zabrinuli, jer se satima nisu vraćali – kaže izvor “Novosti”.

Otac nastradalog Farisa iz Novog Pazara prijavio je policiji da je njegov sin otišao motorom i da je nedostupan. Oko pola četiri, Hitnoj pomoći u Sjenici prijavljeno je da dvije osobe leže pored betonskog zida na putu Sjenica – Nova Varoš. Ljekari i policijska patrola su odmah stigli na lice mjesta i tamo zatekli dva tijela.

Utvrđen je njihov identitet i naložena je obdukcija, kaže izvor iz novopazarske policije. Prvi rezultati istrage ukazuju da u ovoj nesreći, sem motora, nije bilo drugih učesnika.

 
One thought on “Ovo su mladići koji su stradali u udesu u Sjenici!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.