Ovo su ubijeni tinejdžeri u napadu na autobus kod Dečana

169

Kako su prenijeli albanski mediji, u pucnjavi je stradao vozač autobusa koji je išao iz Đakovice do Dečana, a poginule su i dvije mlade osobe, djevojka G. M. i mladić L. H. koji su imali po 18 godina.

Razredna starešina ubijene tinejdžerke oprostila se s njom putem društvene mreže Fejsbuk.

– Proklet bio ti, kriminalcu, koji si ubio moju učenicu. Saučešće porodicama svih koji su večeras ubijeni – napisala je ona.

Tinejdžerka G.M. bila je učenica srednje medicinske škole. Njena rođaka rekla je da je djevojci (17) bio san da postane ljekar, prenosi Reporteri.

„Imala je 17 godina, išla je u medicinsku školu i vraćala se iz škole. Bio je to školski red vožnje, vraćala se kao i svakog dana autobusom, kao i svi učenici”, rekla je ona.

Kako je navela za RTK, porodica ubijene devojke je u šoku.

“Nikada nije pričala o bilo kakvim problemima na autobuskoj liniji. Njena želja je bila da u budućnosti bude lekar“, rekla je ona za RTK.

Na zvaničnom sajtu Srednje ekonomske škole “Kadri Kusari” u Đakovici objavljeno je da je L. H, učenik ove škole, jedan od ubijenih prilikom napada na autobus u Glođanu, prenosi Kljan Kosova.

“Iskreno saučešće Ljedionovoj porodici od osoblja škole, učenika i posebno od drugova iz razreda“, navodi se između ostalog na zvaničnom sajtu ove škole, prenosi Kljan Kosova.

Portparol policije za region Peć Fadilj Gaši izjavio je da je u trenutku pucnjave na autobus bilo 8 putnika, prenosi Kljan Kosova.

Ranjeni putnici prebačeni su u bolnicu u Peći, ali iz ove zdravstvene ustanove nisu na naveli koliko je osoba povrijeđeno.

Sumnja se da je više maskiranih osoba izvršilo napad na autobus, a za počiniocima se i dalje traga.

Fakte.net objavio je da je ubijen vozač Gani Đokaj i objavili su njegovu fotografiju.

Fakte.net objavio je da je ubijen vozač Gani Đokaj i objavili su njegovu fotografiju.

 
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.