Prijepoljcu Jasminu N. produžen PRITVOR ZBOG UBISTVA Kristijana Ć.

475

Prijepolje – Apelacioni sud Crne Gore produžio je pritvor Jasminu Nišiću iz Prijepolja (30), koji se tereti da je počinio ubistvo.

Nišiću je u toku krivični postupak pred Višim sudom u Podgorici, prenosi portal CdM pisanje Dana.

Ćorić se pre deceniju doselio u Budvu i s Nišićem se poznavao preko zajedničkog prijatelja, s kojim je dijelio stan.

U ranim jutarnjim satima 14. aprila 2019. policiji je prijavljeno da je na ulici uz samu rijeku Grđevica, pored turističkog kampa, pronađeno tijelo u lokvi krvi.

Policijski inspektori Centra bezbjednosti Budva zatekli su, prema riječima očevidaca, jezive scene. Fasada obližnje zgrade bila je isprskana krvlju, a ispred ulaza je bila lokva krvi.

Policijske patrole blokirale su izlaze iz grada, a ubrzo je utvrđen i identitet osumnjičenog, za kojim je raspisana potjernica, a obaviješteni su i službenici na graničnim prelazima zbog bojazni da osumnjičeni ne napusti državu.

Prema nezvaničnim saznanjima, Nišić i Ðorić su se sukobili ispred zgrade zbog ličnih razmirica. Nišić je navodno nasrnuo na Ćorića i udarao ga stolicom koja je bila u dvorištu zgrade dok ovaj nije pao.

Potom je osumnjičeni pobjegao, a Ćorić ustao i uspio da napravi nekoliko koraka do ulice, gđje je potom pao i preminuo od teških povreda koje je zadobio po glavi i telu.

Jasminu je u toku krivični postupak pred Višim sudom u Podgorici, prenosi portal CdM pisanje Dana.

Izvor: CDM
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.