Rašid B. prebio jednogodišnjeg pastorka, pa UHAPŠEN

1917

Dječak S. R, rođen prije godinu dana, trenutno se nalazi u Dječijoj bolnici u Tiršovoj, a prošle nedelje ljekari su obavijestili policiju da mališan ima i prelome od ranije, saznaje “Blic”.

Prema našim informacijama, jednom lekaru je bila nelogična priča majke koja je rekla da je dijete “pretučeno pre nekoliko sati”. Nadležni su primjetili da su povrede, ipak, nešto starije.

Ljekar specijalista je tražio da se dječak cio snimi. Tada ih je snimak zaprepastio. Na njemu su uočeni prelomi – neki su već zarasli, a neki u fazi zarastanja. O cijelom slučaju je obaviještena policija – objašnjava naš sagovornik blizak istrazi.

Kako “Blic” saznaje, 5. novembra određen je pritvor Rašidu B. (29) zbog sumnje da je pretukao dječaka.

On se , navodno, u Tužilaštvu pravdao da mališana nije “ni pipnuo”, dok ga je nevenčana supruga prijavila za nasilje u porodici.

– Ona je inspektorima rekla da nije bila kod kuće kada je mališan pretučen. Svakako i njen iskaz se provjerava – kaže naš izvor.

Podsijetimo, Prvo osnovno tužilaštvo u Beogradu odredilo je pritvor do 30 dana Rašidu B. (29) zbog sumnje da je 4. novembra u kući na Karaburmi pretukao jednogodišnjeg pastorka S. R.

Naime, prema saznanjima “Blica”, beba je sa teškim tjelesnim povredama primljena u Dječiju bolnicu u Tiršovoj ulici. Dječak ima prelom obe ramene kosti, prelom lijeve butne kosti i prelom obe potkolenice, ali njegovo stanje je stabilno.

Tokom istrage saslušana je majka dječaka, koja je rekla da u trenutku kada je dječak dobio povrijede nije bila u kući, a njen nevjenčani suprug, koji je osumnjičen za zverski napad na bebu, se branio tvrdeći da “dječaka nije ni pipnuo”.

Izvor Blic
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.