S KRISTIJANOM SAM SE POTUKAO NA ULICI: Osman progovorio o sukobu s Golubovićem

604

Osman Karić otkrio je sve o sukobu, ali i kakvo sada ima mišljenje o Kristijanu Goluboviću.

U četvrtoj sezoni Zadruge otkriveno je da su Kristijan Glubović i Osman Karić, čiji je sin Stefan učestvovao u rijalitiju i nedavno završio u policiji, više godina u sukobu.


Mnogi su se pitali šta je razlog, a Osman je sada otkrio detalje njihove svađe i rekao šta posle svega misli o Goluboviću.

“S Kristijanom sam se igrom slučaja potukao tri ili četiri puta u nekim grupnim uličnim tučama, nisam ga porazio, ali sam jedan od retkih koji je uopšte smeo da mu se suprotstavi”, dodao je Karić, pa nastavio.

“Mnogi od tadašnjih krimosa nisu smeli pogrešno da ga pogledaju, okretali su glavu, pa čak se i šlihtali. U vezi sa braćom Manojlović, koje Kristijan često spominje, ja lično mogu da kažem samo reči hvale, bili smo kao braća, mislim da je i Kristijan bio jedno vreme, ali se među njima desio razvod u koji ja ne bih da zalazim.”

“Kristijana poštujem i cenim, pogotovo od poslednje Zadruge, gde je pokazao čast i kodeks, čuvao mi je sina kao da je njegov, što bih i ja učinio za njegovog. Hvala od srca”, poručio je na kraju Karić.

(MONDO/ Informer)
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.