Šabotić: Odgovorno tvrdim, u novopazarskoj bolnici se krade

327

Ruždija Šabotić, novinar iz Novog Pazara, jedan od učesnika današnjeg protesta ispred Opšte bolnice u Novom Pazaru, imao je dva smrtna slučaja u porodici. Njemu su od posljedica koronavirusa umrli sestra i amidža.

On je, kako kaže, zbog njih ali i svih građana ovog grada bio na protestu, jer je ovo pitanje svih, “ne nacija i stranaka, već svih ljudi koji žive u Pazaru i Sandžaku”.

“Koordinator obmanjuje javnost, ponaša se drsko, to je nedopustivo. Mislim da vi kolege novinari treba da ugasite kamere i ne snimate njegovu drskost. On ne poštuje vas, a preko vas ni nas građane. Broj umrlih se lažira, vjerske zajednice su rekle da je u proteklih mjesec dana umrlo 109 osoba a oni su rekli oko 80. To je dokaz da se ovde radilo o smanjivanju broja kako preminulih, tako i zaraženih”, rekao je Šabotić za Nova.rs

On je ukazao i na problem krađe u bolnici.

“Ja odgovorno tvrdim da se u bolnici krade, mom amidži su ukrali mobilni telefon, a znam mnogo takvih i sličnih slučajeva. Tome mora da se stane na put. Koordinator bolnice kaže da mu ne pada na pamet da podnese ostavku, jer ima odlične rezultate. Mene bi bilo sramota da to kažem, a da moj grad bude prvi po smrtnosti u Evropi”, dodao je Šabotić.

Izvor: Nova.rs
One thought on “Šabotić: Odgovorno tvrdim, u novopazarskoj bolnici se krade

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.