Sandžak: Ovo je žena HEROJ, uspjela da se ODBRANI od razbojnika

340

Nepoznati muškarac napao je prošle nedjelje Bjelopoljku Draganu Konatar dok se vraćala s posla. On je u ulici iza gradskog stadiona u Nikoljcu pokušao da joj otme torbu, ali mu se hrabra Bjelopoljka odlučno suprostavila.

Dragana svakog dana po završetku posla u bjelopoljskom Osnovnom sudu, gdje kao diplomirana pravnica obavlja pripravnički staž, pješice ide do stana u Rakonjama. Toga dana oko 17 sati dok se kretala ulicom iza gradskog stadiona, čula je kako joj se neko približava užurbanim koracima.

“Vidjela sam mladića sa kapuljačom na glavi koji mi se približio na korak. Shvatila sam da želi da mi otme torbu. Počeli smo da se otimamo oko torbe, usled čega sam pala na asfalt, ali nijesam ispuštala tašnu. On je i mene i tašnu vukao skoro dva metra. Branila sam se grčevito i u tom otimanju sam nekako uspjela da ga udarim nogom. On je tada ispustio tašnu i pobjegao”, ispričala je Dragana za Dan.

Kaže da je još uvijek boli rame od pada na asfalt, ali da srećom nije doživjela druge povrede.

“Izuzev šoka koji sam doživjela, sve je prošlo dobro. Pozvala sam taksi i otišla u Centar bezbjednosti, gdje sam prijavila ovaj slučaj”, rekla je Konatar.

U Centru bezbjednosti su za Dan kazali da rade na rasvjetljavanju ovog napada.

Izvor Dan