Sandžak/ Vidoje napao Elvisa, pa dobio batine! SRPSKI MEDIJI PRENIJELI NIZ NEISTINA!!

563

Napada na kolonu vjernika u Bijelom Polju nije bilo već je došlo do tuče u lokalu u Ulici Slobode kojom se litija i kreće.

Tuča se dogodila u kafiću Rich u ulici Slobode, tako što je Jušković počinio krivično djelo uništenje i oštećenje tuđih stvari za koje se gonjenje preduzima po privatnoj tužbi.

Mjesto sukoba

Pa je tek nakon toga došlo do fizičkog obračuna između vlasnika lokala Elvisa Čindrak i Vidoja Jušković, obojica iz Bijelog Polja, povrijeđen je i Bjelopoljac B. M. koji je pokušao da razdvoji sukobljene.

Prilikom obračuna, polomljeno je staklo na lokalu. A mediji u Srbiji su prenijeli niz neistina povodom ovog slučaja. Jedna od neistina je  i ta da je musliman gađao učesnike litije, da je povrijeđena osoba koja je šetala u litiji, što nakon dodatne istrage i ličnih izvora smo utvrdili da su sve same neistine.

Takođe je iz Uprave policije Vijestima saopšteno da je “jedan mladić zadobio lakše povrede u trenutku dok je pokušavao da razdvoji vlasnika lokala i Juškovića, ali nije precizirano na koji način je povrijeđen”.

Mjesto sukoba

Pojedini mediji iz Srbije su objavili da je došlo do napada na kolonu vjernika,i ovo iz policije izričito demantuju.

Podsjetimo, u Bijelom Polju se već sedmi dan za redom kolona vjernika u molitvenom hodu u znak protesta protiv Zakona o slobodi vjeroispovijesti.