Sin Aleksandra Vučića u autolitiji iz Beograda

289

U jučerašnjoj autolitiji koja je krenula iz Beograda do granice sa Crnom Gorom, a koju je organizovao Savez Srba iz Crne Gore, među okupljenima je primijećen Danilo Vučić, sin predsjednika Srbije Aleksandra Vučića.

Kako su prenijeli srpski mediji, okupljeni su u Beogradu, na parkingu ispred beogradskog Centra „Sava“, prepoznali i pozdravili sina predsjednika Srbije, shvatajući to kao direktnu podršku vlasti u Beogradu srpskim partijama u Crnoj Gori.

Prije desetak dana, odlukom Vlade Srbije, uz pokroviteljstvo srpskog predsjednika Vučića, naloženo je formiranje specijalnog tima koji bi trebalo da se bavi zaštitom srpskog crkvenog nasljeđa u regionu – Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i, naravno, u Crnoj Gori.

Među aktivnim autolitijašima srpski mediji su, osim Danila Vučića, izdvojili i guslara Slavka Jeknića, ; pravoslavnog publicistu“ Ranka Gojnića, vladiku mileševske eparhije Atanasija Rakitu, Milijana Baletić, nekadašnjeg ratnohuškačkog novinara RTS-a…

Kolona automobila je oko 14 sati juče stigla do granice sa Crnom Gorom. Nije, međutim, bilo moguće da se ,,spoje“ sa kolegama autolitijašima iz Pljevalja zbog ograničenja uzrokovanih epidemijom korona virusa.

Izvor saff
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.