Slao porodici slike, klanjao, pa stradao! Novi detalje nesreće u Turskoj!

232

Nove vesti iz Pazara donio je jedan od porodičnih prijatelja. Kako je napisao, njegova supruga već se vratila u kuću, kao i njegova majka, inače ugledna profesorka jedne osnovne škole

Čitav Pazar već tri dana je u šoku nakon saznanja da je njihov sugrađanin stradao na medenom mjesecu, a još se polemiše i da li je ova nezgoda nastala slučajno ili se Samir Tuzinac odlučio na korak ka smrti.
Prema priči porodice, svađe, ipak, nije bilo, a Samir je stradao dok je njegova supruga bila u kupatilu.

Na internetu se pojavila i fotografija udovice u zagrljaju svoje svekrve, nastala ispred mrtvačnice Sudske medicine u Antaliji.

Dženaza (sahrana), na kojoj se očekuje mnogo naroda, biće sutra.

OBDUKCIJA RJEŠAVA MISTERIJU PADA

Kako je napisao prijatelj, ožalošćena majka kazala je da je Samir pao sa terase koja je bila niska, a obdukcija će da pokaže da li se spotakao ili je to bio namjerni čin.

– Prvo je pao na metalnu tendu, koja je bila samo 2,5 metara ispod terase. Pao je okrenut licem nadole – prepričava prijatelj.

Poznato je i da se sa svojom suprugom, sa kojom se nedjelju dana ranije vjenčao, nije svađao.

– Slao je porodici fotografije i pokazivao kako im je lijepo u Turskoj. Prije toga je klanjao, došao kući sa suprugom, ona je ušla u kupatilo, a on izašao na terasu. Kada je ona izašla, prvo je pomislila da se sakrio iz šale, a kada je vidjela da ga nema, pogledala je nadole i tada ga je vidjela – napisao je porodični prijatelj, prenosi Telegraf.rs.
Izvor: Sandžak danas/Indeksonline