Srpska misica HITNO POVUČENA S TAKMIČENJA zbog slike na kojoj pokazuje DVOGLAVOG ORLA pored misice Albanije

2127

Društvene mreže su se usijale zbog fotografije srpske Misice Interkontinentala Valentine Petrović, koja se vidi kako nasmijana pozira sa misicma Albanije, Crne Gore i Kosova. I to ne bi bilo čudno, da na fotografiji koja se dijeli na mrežama, sve četiri devojke ne pokazuju znak dvoglavog orla.

Nakon objavljivanja ove slike, organizatori ali i sama misica odlučili su da Valentinu povuče sa takmičenja i da njeno mjesto zauzme poznata pjevačica Sara Reljić.

“Šokirala sam se kada sam vidjela na društvenim mrežama spornu fotografiju. Zaista vjerujem da naša predstavnica nije imala lošu namjeru, i kao što kaže, vjerujem da je to uradila u nekom naletu euforije. Ipak, kada predstavljaš svoju zemlju na bilo kom takmičenju, moraš da vodiš računa o svemu. U Miss Yu kompaniji nas uče svemu, a i nebrojeno puta su nam naglasili da se dešavalo da naše predstavnice imaju probleme, doživljavaju prozivke, loše komentare, provokacije i omalovažavaja od predstavnica Albanije i sa Kosova. To je česta pojava. Zato u kompaniji dosta rade sa nama na svim poljima, spremaju nas i na takve stvari koje su moguće. Nažalost, Valentinina trunka nepažnje ili nepromišljena odluka je dovela do ovog haosa. Iskreno, podržavam odluku i djevojke, ali i Miss YU kompanije da se ona povuče sa takmičenja jer je u drugi plan stavljen izbor za ljepotu, a u prvi politika, kojoj nikako nije mjesto na ovakvim manifestacijama”, prokomentarisala je Sara Reljić za Alo.

Mondo
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.