Srpski historičar predviđa ujedinjenje “tri srpske države”/SKRIVENA POZADINA “OTVORENOG BALKANA”

427

Ujedinjenje Republike Srbije, Republike Srpske i Crne Gore na isključivo mirotvoran način bilo bi pravedno rješenje, izjavio je srpski režimski istoričar Aleksandar Raković u intervjuu za Novosadsku televiziju.

Očigledno govoreći o skrivenoj pozadini projekta ”Otvoreni Balkana”, Raković je kazao da bi referendum u Republici Srpskoj sigurno odlučio o razdruživanju s protektoratom BiH a potom bi bilo očekivano ujedinjenje RS-a s Republikom Srbijom.

Što se tiče Crne Gore, Raković, koji je poznat po šizofrenim teorijama i patološkim lažima, je rekao kako bi trebalo da se ponište rezultati, kako je ocijenio, ”pokradenog referenduma iz 2006. jer akteri organizacije referendumske prevare Duško Knežević i Svetozar Marović uveliko govore o toj krađi kojom je razbijena zajednička država Srbije i Crne Gore”.

Podsjetimo, Raković je poznat po tome što u svojim javnim nastupima pored patološke mržnje i ljubomore prema Crnogorcima, ispoljava sve simptome teškog psihičkog oboljenja, kako se sumnja – šizofrenije.

On je u februaru ove godine rekao da “Crnogorci imaju mentalitetsku falinku, da su “svi poltroni i da su Srbi ti koji treba da nam urade fabričko podešavanje za “novi svet koji Srbija kreira na prostoru naše države”.

Kada je riječ o Sjevernoj Makedoniji, Raković je kazao da od 1. januara 2023. više neće biti granice između Srbije i Sjeverne Makedonije, u sklopu projekta “Otvoreni Balkan”.

Nove okolnosti, naglasio je Raković, donijeće pravedna rješenja a među njima je i logičan rasplet da se “tri srpske države” ujedine, a da tim integracijama u nekom vidu pristupi i makedonska država.

Izvor: Aktuelno.me
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.