Tepić: Belivukovi ljudi obezbeđivali Vučića u Pazaru

878

Potpredsednica Stranke slobode i pravde (SSP) Marinika Tepić ponovila je danas tvrdnje da su članovi grupe Veljka Belivuka bili deo ličnog obezbedjenja predsednika Srbije Aleksandra Vučića tokom otvaranja Atletskog stadiona u Novom Pazaru 2017. godine. Pozivajući se na fotografije kao dokaze, Tepić je navela…

Potpredsednica Stranke slobode i pravde (SSP) Marinika Tepić ponovila je danas tvrdnje da su članovi grupe Veljka Belivuka bili deo ličnog obezbedjenja predsednika Srbije Aleksandra Vučića tokom otvaranja Atletskog stadiona u Novom Pazaru 2017. godine.

Pozivajući se na fotografije kao dokaze, Tepić je navela da su Vučića tokom otvaranja atletskog stadiona u Novom Pazaru 2017. čuvali članovi grupe Veljka Belivuka, čiji su pripadnici nadavno uhapšeni i osumnjičeni za teška krivična dela.

Dodala je da su dva člana te kriminalne grupe, Vladimir Grek i Filip Jovanovski, u decembru 2020. godine zaposleni na neodredjeno vreme u JKP “Higijena” u Pančevu, gde su radili i za vreme bakljada koje su, kako tvrdi, organizovali prošle godine.

“Do pre šest dana su bili bratija, a sad su na robiji”, rekla je ona.

Tepić je istakla da Vučić treba da bude deo istražnog postupka zbog tih veza i pozvala tužilaštvo da se pozabavi svima koji u bili saučesnici toj kriminalnoj grupi, “pomoćnicima, čuvarima, mecenama i ktitorima”.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.