Torcida Sandžak se nakon 7 godina vraća na stadion

466

Jedna od najstarijih navijačkih grupa na Balkanu, Torcida Sandžak vraća se nakon sedam godina na tribine gradskog stadiona, saopšteno je iz ove sandžačke navijačke skupine.


Foto: SNews, arhiv

Utakmica sa Partizanom u nedjelju će biti prilika da navijačka grupa Torcida Sandžak, koja postoji više od 30 godina, ponovo bodri plave.

“Vraćamo se poslije sedam godina na sjever. Pozivamo sve naše navijače da u najlepšem svjetlu obilježimo naš povratak i pružimo podršku plavim fudbalerima”, kazao je za naš portal Enes Đule Đulović, pripadnik ove navijačke grupe od njenog osnivanja.

Kako se najavljuje, Torcida će na nedjeljnoj utakmici napraviti spektakularan ambijent i pokazati da sa pravom važi za jednu od najrespektabilnijih navijačkih grupa na Balkanu i šire.

Torcida Sandžak pozvala je danas sve svoje članove i simpatizere na sastanak u subotu, 20:00 sati u hali Pendik!

– Policija snima učesnike utakmice

U skladu sa članom 52. Zakona o policiji Republike Srbije, policijski službenici Policijske uprave u Novom Pazaru snimaće i fotografisati učesnike fudbalske utakmice između FK „Novi Pazar“ iz Novog Pazara i FK „Partizan“ iz Beograda koja će biti održana 8. avgusta 2021. godine na gradskom stadionu u Novom Pazaru, sa početkom u 21 sat, saopšteno je danas iz Policijske uprave Novi Pazar.

Pojedini mediji špekulišu da bi i jedna grupa navijača Partizana mogla doći da bodri svoje ljubimce, ali zvanične potvrde još uvijek nema.

Utakmica Novi Pazar-Partizan se igra u nedjelju od 21 sat na Gradskom stadionu, a u okviru 4. kola Jelen super lige.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.