TUČA NA BENZINSKOJ: POTUKLI SE RADNIK I VLASNIK PUMPE

801

U Bosni i Hercegovini u Ćoralićima se prije 3 dana, na benzinskoj pumpi Euro- Jet desio fizički obračun- tuča u kojoj su učestvovala dva lica, a kako saznaje portal Cazin.net, radi se o radniku F.N. i vlasniku p
Kako je ispričao dvadesetogodišnji radnik F.N., on je, nakon dvadesetak dana otkako je zaposlen, tog, 21. jula u 14 sati došao kod vlasnika pumpe da raskine ugovor i prestane raditi, zbog, kako je rekao, nepridržavanja dogovora o radnom vremenu.

Prema njegovim riječima, prilikom dogovora o početku radnog odnosa, dogovorili su da prva smjena traje od 7-15 sati, a druga od 15-23 sata. Međutim, on je često morao ostajati u prvoj smjeni do 19 sati, a u drugoj do ponoći.

Došao sam da dam otkaz u upravu gdje me je na samom ulazu u kancelariju M.H. počeo vrijeđati, na šta sam mu ja odgovorio da se nisam došao svađati već da na lijep način potpišem odjavu na šta je on nastavio vrijeđanje i pogrdno me poslao napolje, a prilikom izlaska me nabio nogom na šta sam mu ja opsovao, a on je krenuo na mene i tu je došlo do tuče dok nas uposlenici nisu razdvojili – izjavio je F.N.
Nakon toga je kontaktirao policiju koja je došla na lice mjesta i napravila izvještaj, gdje je potvrđeno da je došlo do svađe, vike, drskog ponašanja i tuče između dva lica, kako smo objavili i u servisnim informacijama od 22. jula ove godine.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.