U Prijepolju otvoren most u Šarampovu ,a zatvorena deponija Stanjevine

596

Prijepolje – Premijerka Srbije Ana Brnabić prilikom otvaranja mosta na Šarampovu rekla je je da će dodatni projekti koji će biti realizovani u ovoj opštini biti povod da se češće dolazi u ove krajeve i istakla zadovoljstvo zbog konačnog rešavanja višedecenijskog problema deponije Stanjevine.


„Upravo zbog razloga što su decenijama trpeli problem koji su imali sa deponijom Stanjevine, meštani Prijepolja će zajedno sa ostale tri opštine, Nova Varoš, Priboj i Sjenica biti među prvima koji će imati kompletno rešen problem odlaganja čvrstog otpada“, rekla je premijerka Brnabić.


Premijerka Ana Brnabić obećala nova ulaganja u Prijepolje
Predsednik opštine Prijepolje Vladimir Babić rekao je da ni sam nije rekao da će se Vlad RS uhvatiti u koštac sa svim problemima koje su im predočili.

„Pokazali su da imaju snagu, moć, znanje i energiju da država izgleda drugačije. Кada nam je dolazio predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakli smo sve svoje probleme koje kao opština imamo i načine kako da se sa njima izborimo šta možemo mi da uradimo a šta Vlada RS da nam pomogne, kako da napustimo krug nerazvijenih opština. Pričali smo o pristupnim saobraćajnicima, o auto-puta, pruzi Beograd – Bar čija je rekonstrukcija u toku, gasifikaciji o neophodnosti izgradnje industrijske zone i trafostanici, jer je niskonaponska mreža jako loša. I mnogi od tih projekata se već odvijaju oko nas, a mi ih ne vidimo. Elektrodistribucija obavlja svoj posao, obaloutvrdu rade Srbijavode a radiće i kod deponije Stanjevine da bi Lim postala reka kao nekada oslobođena otpada. Obećana nam je obaloutvrda u naselju Zalug i Brodarevo kao i ka manastiru Mileševo gde je planirana izgradnja saobraćajnice. Za sve što su obećali stoje iza toga”, kazao je Babić.

PP Media
foto: A.Rovčanin
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.