UHAPŠEN VINOVNIK BRUTALNOG NAPADA na starijeg čovjeka (VIDEO)

929

PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu brzom i efikasnom akcijom uhapsili su B. M. (1985) neposredno nakon što je, kako se sumnja, na ulici na Zvezdari presreo šezdesetčetvorogodišnjeg muškarca i oteo mu 245.000 dinara.

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin obišao je oštećenog šezdesetčetvorogodišnjeg muškarca i njegovu porodicu i zahvalio im se što su imali povjerenja u svoju policiju i čestitao operativcima Policijske uprave za grad Beograd i Policijske stanice Zvezdara na izuzetnoj brzini i efikasnosti kojom je rasvijetljeno i ovo krivično djelo.

– U Beogradu ne može da bude dobrih i loših dijelova grada. Svaka ulica mora da bude bezbijedna, nijedan građanin Beograda i Srbije ne može da bude bez zaštite i ne može da bude predmet izvršenja krivičnih djela, a da se krivična djela ne rasvijetle. U Beogradu nema dobrih i loših dijelova, svi Beograđani zaslužuju da budu podjednako čuvani, podjednako bezbijedni i da mogu da žive normalno sa svojom djecom i porodicama – rekao je ministar policije Aleksandar Vulin.

Uhapšeni B. M. se tereti da je juče oko 14.20 časova u Ulici Petra Kolendića u Beogradu oštećenog šezdesetčetvorogodišnjeg muškarca oborio na zemlju, pa iz džepa njegove jakne uzeo veću sumu novca i pobjegao. Na osnovu snimaka koji su se pojavili i na društvenim mrežama, policija je ubrzo identifikovala i uhapsila osumnjičenog.

Pretresom stana u kojem je boravio osumnjičeni pronađeno je 1.200 evra koje je, kako se sumnja, otetim novcem prethodno kupio u jednoj menjačnici. Kod B. M. je pronađen i paketić sa praškastom materijom za koju se sumnja da je heroin.

Policija, u saradnji sa nadležnim tužilaštvom, nastavlja rad na ovom slučaju.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.