Uložila u izgled 23.000 eura, pa se žali: “Sama sam već 7 godina jer sam prelijepa”

644

Celine Centino na Instagramu ima preko pola miliona pratitelja, u izgled je dosad uložila skoro 23.000 eura, no i dalje, žali se, ne može pronaći dečka. 26-godišnja influencerica iz Zuricha single je već sedam godina, a misli da je razlog tome što je – prelijepa.

“Budem vani s prijateljima, muškarci me gledaju kao da bi me pojeli, no kad im se osmjehnem natrag da ih ohrabrim, oni mi nikad ne priđu”, žali se Celine za The Sun. “Ponekad ako sam u klubu i ako je puno alkohola u pitanju, priđu mi i počnu čavrljati sa mnom, ali uglavnom su toliko pijani da se ni ne obazirem na njih”, objašnjava.

Dodaje i da nema neki poseban tip muškarca koji je privlači. “Trebali bi biti visoki – barem viši od mene – i volim kad su zabavni i mogu me nasmijati. Ali što se tiče kose ili lica, za to me nije briga, mislim da je ličnost mnogo važnija od izgleda”, kaže.

Inače, Celine je privukla pažnju šire javnosti kad je pokazala kako je izgledala prije estetskih operacija. “Prije sam bila toliko nezadovoljna sobom, osjećala sam se ružno i kao da sam zarobljena u vlastitom tijelu. Radila sam kao frizerka i štedjela za operaciju grudi”, rekla je.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.