UZNEMIRUJUĆI VIDEO iz Novog Pazara! SNIMAK BRUTALNOG UBISTVA: Likvidirao ga usred restorana

47321

Bajazid Bećović proglašen krivim pred Višim sudom u Novom Pazaru zbog toga što je 21. avgusta 2019. u tom gradu hicem iz pištolja usmrtio Bejta Krlića

Viši sud u Novom Pazaru osudio je danas Bajazida Bećovića (27) na 13 godina zatvora zbog ubistva Bejta Krlića, koje se dogodilo 21. avgusta 2019. u večernjim satima u jednom restoranu u Novom Pazaru.

FOTO: PRITNSCREEN

FOTO: PRITNSCREEN

Kako je sud utvrdio, Bećović je u ugostiteljskom objektu posle svađe i tuče sa Bejtom Krlićem, potegao pištolj i u njega ispalio dva metka, a jedan ga je pogodio direktno u srce.

Bećović je proglašen krivim i dobio je 12 godina zatvora za ubistvo, kao i dve godine zatvora za oružje, te mu je sud izrekao jedinstvenu kaznu od 13 godina.

FOTO: PRITNSCREEN

Najavljivao zločin

Kristina Krlić, snaja ubijenog Bejat Krlića, kaže da je povod za ubistvo bio konflikt između porodica osuđenog i ubijenog, koji je nastao nakon pljačke vredne milion evra u Nemačkoj, kao i da je ovo ubistvo iz osvete koje je Bećović najvaljivao. Ona ističe i da će se žaliti na presudu.

Naime, u Nemačkoj je 24. avgusta 2017. opljačkano vozilo za transport novca jedne banke, tako što je vozač tog blindiranog kamiona krišom izbacio džak pun para. Njegovi saučesnici su odmah preuzeli džak i pobegli.

FOTO: PRITNSCREEN

– Vozač, koji je izbacio džak, bio je Rijad Krlić, bratanac ubijenog Bejta, dok su njegovi saučesnici bili iz familije Bećović. Rijad Krlić je ubrzo uhapšen prilikom pokušaja da pređe u Srbiju. On prvo nije hteo da otkrije ko su mu bili saučesnici, ali je kasnije rešio da progovori, jer je shvatio da su mu saučesnici okrenuli leđa – objasnila je Kristina Krlić i dodala da je jedan od saučesnika bio i sada osuđeni Bajazid i još dva člana njegove porodice.

FOTO: PRITNSCREEN

FOTO: PRITNSCREEN

– Bajazid je tada zapretio Rijadu da će ubiti njega ili nekoga iz njegove familije ako ne povuče izjavu. Zbog tih pretnji nemačka policija je tražila Bajazida koji je pobegao u Srbiju. Nedugo zatim desilo se kobno ubistvo u Novom Pazaru. Ubijeni Bejto Krlić živeo je u Nemačkoj, a došao je u Pazar kako bi udao ćerku. Dan posle svadbe pozvao je jednog člana iz porodice Bećović kako bi probali da izmire zavađene porodice. Našli su se u restoranu u koji je potom došao Bajazid i ubio Bejtu – objašnjava snaja ubijenog.


FOTO: PRITNSCREEN

Osam kobnih sekundi

Ubistvo su snimile sigurnosne kamere iz restorana, a na snimku se vidi kako za stolom sa još nekim ljudima sedi ubijeni. – Bio je sa svoja dva rođaka, kao i sa rođakom okrivljenog Bajazida. Oni su sat i po vremena mirno razgovarali, dok nije stigao Bajazid. On je prišao stolu, a ubijeni mu je pružio ruku. Međutim, Bajazid je odbio da se rukuje, nakon čega mu se uneo u lice. Tada je ubijeni skočio, udario Bajazida u nos i počela je tuča – prepričava naša sagovornica snimak:

– Posle kraćeg rvanja, Bajazid vadi pištolj, koji mu je bio za pojasom i puca. Potom beži, ali je pola sata kasnije uhapšen. Kod njega je tada pronađen pištolj kojim je ubistvo izvršeno, kao i gumena palica. Ubistvo se, sudeći po snimku, dogodilo za svega osam sekundi.

Misterija novca: Sumnjaju da su Bejtovići zadržali evre

Kako saznajemo, Rijad Krlić, bratanac ubijenog, je do 4. marta 2021. bio u Nemačkoj u zatvoru, gde je kako je i sam priznao, zajedno sa sada osuđenim Bajazidom Bećovićem i njegovim rođacima učestvovao u pljački transporta novca. Kako ukradeni novac, oko milion evra, nije nikada pronađen, pretpostavlja se da su Bećovići pare zadržali za sebe. Video snimak možete pogledati ispod teksta.

(Kurir.rs/Jelena Rafailović)
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.