Velika porodica: Imaju 16-oro dece, ne nameravaju da se zaustave! /VIDEO/

350

Dženi i njen suprug Rej Bonel iz Kvinslenda u Australiji imaju ogromnu porodicu. Roditelji su devet sinova i sedam ćerki, starih od šest do 31 godinu.

No, najveća australijska porodica priznaje da im još nije dosta dece. Dženi uvid u svoj užurbani život deli na Instagramu i Jutjubu i šesnaestoro dece smatra blagoslovom.

U novom video-snimku na Jutjubu par je odgovarao na pitanja pratilaca te su jasno dali do znanja da žele još dece.

“Mnogo je odricanja koje dolazi s porodicom ove veličine, ali za nas je to ispravno. Za mnoge druge ljude to možda ne bi bilo. Ulažemo 100 odsto u vaspitanje svoje dece i u svoj porodični život koji je za nas, baš takav kakav jeste, savršen”, zaključila je Dženi.

Dženi i Rej su se upoznali na plesu. Ona je prišla svom današnjem suprugu i zamolila ga za ples. Ostalo je istorija. U braku su 32 godine, a Dženi ističe da je u svakoj trudnoći uživala pa to smatra ključnim razlogom zbog kojeg imaju toliko dece.

Na Instagramu dele detalje iz porodičnog života, pa i kako izgleda kada idu u nabavku, gde ih obično pitaju da li “vode motel”, kako izgleda kada deci spremaju obrok i slično.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.