/VIDEO/Djevojka skočila bungee pred očima dečka i poginula: ‘Zbunila se.…’

941

Mlada žena Yecenia Morales (25) poginula je zbog malene greške pri svom prvom pokušaju bungee skoka s dečkom. Tragedija se dogodila na mostu u Amagi u Kolumbiji dok se pripremala za skok sa svojim dečkom, javlja Perezhilton. Moralesin dečko bio je sljedeći na redu, što je navodno trebao biti 90. skok dana. Nakon što je osiguran pričvršćenim užetom, osoblje Sky Bungee Jumpinga dalo mu je znak za skok. Morales je trebala ići iza njega te joj je osoblje pomagalo da se pripremi.

Međutim, mislila je da se signal odnosi na nju te je skočila s mosta. 25-godišnjakinja je imala pričvršćen pojas, ali ne i uže. U zastrašujućem videu može se vidjeti kako skače nevezana. Pala je preko 45 metara visine na dno klanca. Dečko ju je pokušao oživiti Gradonačelnik Fredonije Gustavo Guzmán rekao je za El Tiempo:

“Zbunila se. Signal je bio za dečka da skoči jer je već bio pričvršćen za zaštitnu opremu. Samo su joj stavili pojas, pa se zbunila i pojurila.” Njezin se dečko pokušao spusti do nje te je čak pokušao izvesti oživljavanje. Došla je i hitna pomoć, ali niko nije mogao ništa učiniti. Prema ranim izvješćima, čini se da je Morales pretrpjela srčani udar prije nego što je uopće pala na tlo.

Njezin ožalošćeni dečko još uvijek se liječi od šoka, kao i od ozljeda koje je zadobio pokušavajući se brzo spustiti da bi došao do nje. Morales je bila advokatica i vrlo sretna osoba. Njezin je brat rekao El Tiempu da je voljela čitati i plesati. “Moja sestra je djevojka sa svim najboljim vrijednostima, sretna, spontana, s vrlinama zbog kojih je voljela svoje prijatelje i pomagala ljudima u nevolji.”

Izvor Tuzlanski.ba
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.