(VIDEO) Dvije policajke hit su na internetu, ali će zato ostati bez posla?!

466

“Možete li molim vas izbrisati videozapis? Mogla bih izgubiti posao”, pitala je jedna od njih čovjeka koji je snimio video i objavio ga na Instagramu

Dvije pripadnice njujorške policije poslane su u Bronx iz preventivnih razloga, kako bi spriječile vatrene obračune usred rapidnog porasta nasilja u tom dijelu New Yorka, a one su uhvaćene kako puše nargilu. I to ne u kafiću ili nargila baru, nego pored službenog automobila.

Na snimku se mogu vidjeti policajke kako u oblaku dima puše nargilu kroz cijev izvučenu kroz prozor patrolnog vozila, piše The Post.

Sve se desilo prošle nedjelje (26. jula), kada su policajke provele oko sat i po ispred jedne stambene zgrade u Bronxu, preko puta Zoološkog vrta Bronx, rekao je izvor za The Post.

Osoba koja je snimila video rekla je za “The Post” da ju je objavio na Instagramu oko 17:30.

Šest sati kasnije, u 23:30, obje policajke sa snimke pokucala su mu na vrata i tražila da skine snimku, rekao je svjedok.

“Možete li molim vas izbrisati videozapis? Mogla bih izgubiti posao”, pitala je jedna od njih čovjeka koji je snimio video i objavio ga na Instagramu.

“Izgledale su prestrašeno. Izgledale su nervozno. Znale su da nisu u pravu.”

VIdeo snimak možete pogledati na ovom linku.

Dvije policajke hit su na internetu, ali će zato ostati bez posla?!

Izvor Focus.ba
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.