/VIDEO/MAJKA IZ LESKOVCA KRVNIČKI TUKLA SINA (4) I ĆERKU (6): Šutirala ih, udarala im glavu o glavu, gurala

189

Otac (32) iz Leskovca našao se u čudu kada je prije mjesec dana pregledao snimke sa bezbjednosne kamere u svojoj kući na kojima se vidi, kako on tvrdi, kako njegova supruga (29), krvnički tuče njihovog četvorogodišnjeg sina i šestogodišnju ćerkicu.

Na snimcima, koje je dostavio našoj redakciji, jasno se vidi kako, ženska osoba za koju tvrdi da je majka djece, najprije počinje da viče na mališane, a zatim da ih udara i šutira, udara im glavu o glavu, onda gura od sebe, dječak udara glavom o zid i otvorena vrata sobe, a nasilje nad mališanima se tu ne završava.

Udarci nisu prestali sve dok dječak nije uspio da izađe iz sobe. Inače, sve vreme se čuju vriska i cika dece, kao i majka koja viče na njih, vređa ih i psuje.

Nije poznato da li se teror tu završio jer uskoro i ona napušta prostoriju, gdje se snimak i završava. I to samo iz razloga što su je probudili. Takođe, vidi se nadalje i da navodna majka djece počinje da udara mlađe dijete jer ne uspjeva da mu zakopča jaknu, sve vreme vrišteći i psujući

Otac je odmah podneo tužbu za razvod braka, slučaj nasilja prijavio policiji. Istovremeno, navodno će se pred sudom i on naći kao osumnjičeni zbog pojedinih navoda njegove supruge za nasilje u porodici.

Pažnja! Video je izuzetno uznemirujućeg sadržaja i ne preporučuje se osetljivim osobama. Ton na video snimku je takođe isključen jer je izrazito uznemirujuć.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.