(VIDEO) Orić bjesni na Sadika: Otac te je othranio na račun ratnih pjesama, što se pravdate Srbiji?!

1802

Naser Orić upitan je ponovo za komentar na Sadika Hasanovića, nakon što se ovaj momak, finalista Zvezda Granda, izvinio zbog pjevanja pjesme “Ko na Božić u Kravicu dođe”, a koja slavi ubijanje Srba u Kravici.

Takođe, dotakao se i Hasanovićeve porodice, nakon što je njegova majka rekla da ga ona nije naučila da pjeva te pjesme, već su ih pjevali “svi po Bosni”.

– Zvao me je i molio, uplašio se, počeli su da ga pritiskaju preko Fejsbuka, Bošnjaci, Sandžaklije i tako dalje, zašto je tako rekao za Srbiju… Poslike moje izjave još je veći pritisak od strane bošnjačke populacije. Ja sam mu rekao da ne želim ništa da povlačim, zato što je pogrešio. Ja znam da je njegov babo maltene othranio na račun ovih ratnih pjesama koje je sam smišljao i pravio – rekao je Naser voditeljki Mirzi Vranj.

– Odjednom, kad je mali prvi put otišao u Beograd i vidio, provodali ga po nekim birtijama, i onda on zaboravi Srebrenicu, zaboravi Bosnu i sve ostalo. Mali je poletio. Iz tog razloga htio sam da spustim malog na zemlju, da shvati gdje je on i kom jatu pripada – rekao je bivši komandant Armije Republike Bosne i Hercegovine na području Srebrenice.

Opširnije možete pogledati na tv prilogu ispod teksta.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.