(VIDEO) Situacija u Kosovskoj Mitrovici se komplikuje – Srbi izašli na ulice

1895

U Severnoj Mitrovici je u toku akcija kosovske policije, sirene za vazdušnu opasnost odjekuju gradom, a veliki broj Srba okupio se na ulicama.

Kako prenosi reporter Kosovo onlajn, u Severnoj Mitrovici trenutno je u toku akcija Kosovske policije, koja koristi šok bombe i suzavac, a nekoliko stotina građana je blokiralo više ulica i čuju se sirene za uzbunu. Prema nezvaničnim saznanjima slična racija se trenutno odvija i u Zvečanu.

Kosovska policija koja je došla iz Južne Mitrovice upala je u jednu od gradskih apoteka gde proveravaju carinske papire o nabavci lekova, a kako navode očevici upali su i u nekoliko radnji. Navodno, radi se o „akciji za sprečavanje krijumčarenja robe“, piše Kosovo onlajn.
Sadržaj se nastavlja nakon oglasa
Oslobodite se prostatitisa i sramote u krevetu! Za 7 dana će vam se život promeniti!
Sponosored by MonadPlug

Nakon što je počela akcija, u Severnoj Mitrovici neprestano odzvanjaju sirene za uzbunu, a blokirana je raskrsnica koja se nalazi u blizini Tehničke škole.

Kako pokazuju snimci objavljeni na društvenim mrežama veliki broj građana izašao je na ulice.

Sajtu Kossev-a u ovom trenutku ne može da se pristupi, po svemu sudeći izgleda da je pao. Dok je sajt bio „onlajn“, na njemu je objavljeno da su i oklopna vozila specijalnih jedinica primetna u gradu, te da ih građani zasipaju kamenicama
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.